Description

Aplikacioni Shkabaj ju mundëson të:

• Dëgjoni top radiot shqipëtare nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia, dhe vende tjera
• Shikoni mijëra video on-demand
• Shikoni Live TV
• Lexoni, dëgjoni, apo shikoni lajmet dhe shpërdani ato me miqtë tuaj
• Informohuni me motin nga të gjitha qytetet shqipëtare
• Lexoni Horoskopin
• E shumë të tjera!!!!

Pëlqeni Shkabaj? Na vlersoni në Google Play. Në qofte se keni ndonje pyetje apo sygjerim, ju lutem na shkruani në [email protected]!


Mos harroni të :

✪ Shpërdani këtë aplikacion me miqtë tuaj
✪ Na pelqeni në Facebook: www.facebook.com/shkabaj
✪ Na ndiqni në Twitter: www.twitter.com/shkabaj


------------------------------------------------------------

Shkabaj App lets you:

• Listen to top Albanian radios from Kosovo, Albania, Macedonia, and elsewhere
• Watch thousands of on-demand videos
• Watch Live TV
• Read, listen or watch the news and share them with friends
• Get up to date weather information for all Albanian cities
• Read your horoscope
• And much more!!!

Love Shkabaj? Rate us on Google Play. If you have questions or suggestions, please share them with us at [email protected]!!


Don't forget to :

✪ Share this app with your friends
✪ Like us on Facebook: www.facebook.com/shkabaj
✪ Follow us on Twitter: www.twitter.com/shkabaj

Të gjitha me një vend: Radio Shqip, Video Shqip, Lajme Shqip, TV shqip, Moti ne Kosove, Moti ne Shqipëri, Moti në Maqedoni, e shumë tjera....

App Information Shkabaj

 • App Name
  Shkabaj
 • Package Name
  tk.shkabaj.android.shkabaj
 • Updated
  2015-07-07
 • File Size
  4.8M
 • Requires Android
  Android 4.0+
 • Version
  2.2
 • Developer
  shkabaj+inc.
 • Installs
  100,000 - 500,000
 • Price
  Free
 • Category
  Strategy
 • Developer
 • Google Play Link

Shkabaj Version History

Select Shkabaj Version :
 • 2.2 (4)
 • Shkabaj 2.2 (4) APK File

  Publish Date: 2015-07-07
  Requires Android: Android 4.0 and up
  File Size: 5 MB (APK file)
  File APK Md5: 94d498716f713b306eb69458faa5ca4a
  File APK Sha1: c95d96882f0f83bd45b17aaf3a706c989a13cbbd
  APK Signature: 74f149e914701e708b9615b01d8ef48cc6127df5
  What's new :
  - Përmisime teknike - Videot janë regulluar - Mundesi kërkimi tek Radiot - Funksion i ri "Auto Ndalje" për Radiot - Njoftimet Push ------------------------------------------------------------------------- - Bug fixes - Video fix - Search & Sleep timer functionalities for Radios - Push notifications

Shkabaj Inc. Show More...

Shkabaj APK

2.2(4)

Shkabaj Inc.
Aplikacioni Shkabaj ju mundëson të: • Dëgjoni top radiot shqipëtare nga Kosova, Shqipëria,...

Top Apps Show More...

Skype - free IM & video calls APK

7.20.0.411(118751643)

Skype
Skype keeps the world talking. Say “hello” with an instant message, voice or video call—all for...
Google Photos APK

2.2.0.135750339(499884)

Google Inc.
Google Photos is a new photo gallery from Google, made for the way you take photos today. Your...
Viber APK

6.6.0.888(120251)

Viber Media S.à r.l.
Viber is a messenger that is as fast & easy as texting – only for FREE! Viber messenger...
Dropbox APK

21.1.2(2110200)

Dropbox, Inc.
Dropbox is the place for your photos, docs, videos, and other files. Files you keep in Dropbox...
Google Street View APK

2.0.0.135406720(26993)

Google Inc.
Explore world landmarks, discover natural wonders, and step inside locations such as museums,...
LINE: Free Calls & Messages APK

6.7.2(15060702)

LINE Corporation
LINE reshapes communication around the globe, bringing you closer to your family, friends, and...
Twitter APK

6.19.0(6120026)

Twitter, Inc.
See what’s happening in the world right now. From breaking news and entertainment, sports and...
Clean Master (Boost & AppLock) APK

5.14.4(51446932)

Cheetah Mobile
The most trusted and safe Android optimizer, junk file cleaner, speed booster, battery saver...