Description

Do you want to stream all your Logitech Squeezebox content directly to your Android Device? Then SqueezePlayer is your perfect match - it turns your Android phone or tablet into a SqueezeBox on its own!
You won't even need a Logitech Squeezebox to make SqueezePlayer work - just download the (free) Squeezebox-Server (see below)

★★★ Stream your Music via WiFi or Mobile Connection ★★★
Make your music free! Now you can take all your music with you - car, school, work, garden, anywhere in your house.

SqueezePlayer is able to stream your local music (see below for supported formats), internet radio stations or songs from Apps like Last.FM, Deezer or WiMP from your Squeezebox-Server directly to your mobile or tablet. (Rhapsody, Napster and Pandora NOT working right now, due to licensing issues, Spotify only works with the help of triodes plugin installed in a Squeezebox-Server).

For playback to be working via 3G you will need to open/forward port 9000 and 3483 on your router (as well as setting up a DynDNS service). As networking/streaming from your home network via internet is not straightforward, please also visit my growing tutorial: http://www.squeezeplayer.com/2011/05/how-to-connect-via-3g/

SqueezePlayer is a playback App - you won't be able to control your Squeezebox (nor itself) with it. But there are enough Apps out there being a perfect fit: OrangeSqueeze, SqueezeCommander, Squeeze Control or free alternatives like the official Logitech App, Squeezer or SqueezeDroid.
From the main screen of SqueezePlayer you can jump directly to any of these App, where you mobile will be among all other players as long as SqueezePlayer is activated.
In OrangeSqueeze this also works the other way round: it will start SqueezePlayer automatically from the players list, so here it is highly integrated.

By the way: if you have any problem with SqueezePlayer, please contact me! I'm very happy to help you sort all problems out: support(at)squeezeplayer.com

★★★ Supported Music Formats ★★★

SqueezePlayer can stream FLAC, MP3, WAV and PCM natively (i.e. these are decoded directly on your Android Device)

Your SqueezeboxServer will be able to convert other file types (Ogg, mp4) to FLAC or mp3 on the fly, so these will play as well. (You can check the settings screen of your Squeezebox Server under Advanced->File Types what other file types will be transcoded to FLAC or mp3).

Please note that the inbuilt server of the Touch will not be able to transcode as much as a real server, you will be bound to the natively support formats!

★★★ Requirements ★★★
For SqueezePlayer to work you need to set up the Logitech Squeezebox Server (recently renamed to "Logitech Media Server").
You can download it here: http://downloads.slimdevices.com/LogitechMediaServer_v7.7.1/
SqueezePlayer will also work with the integrated server of the Squeezebox Touch (but be aware, that this one cannot convert as many formats as a real server).

I test against version 7.5 - 7.7 of the server.
Szeretné patak minden Logitech Squeezebox tartalmat közvetlenül a Android készülék? Ezután SqueezePlayer van a tökéletes - kiderül Android telefon vagy tabletta egy Squeezebox saját!
Akkor nem is kell a Logitech Squeezebox hogy SqueezePlayer munka - csak le kell tölteni a (szabad) Squeezebox-szerver (lásd alább)

★ ★ ★ zenéit WiFi-n keresztül, vagy Mobile Connection ★ ★ ★
Hallgasson zenét ingyen! Most hogy az összes zenét veled - autó, az iskola, a munka, kert, bárhol a házban.

SqueezePlayer képes patak a helyi zenei (lásd az alábbi támogatott formátumok), internetes rádióállomások vagy dalokat Apps mint Last.FM, Deezer vagy Wimp a Squeezebox-szerver közvetlenül a mobil vagy tablet. (Rhapsody, a Napster és a Pandora Most nem üzemel, mivel az engedélyezési kérdések, Spotify csak akkor működik, segítségével triodes plugin telepítve a Squeezebox-szerver).

A lejátszás működik a 3G meg kell nyitni / előre port 9000 és 3483 útválasztó (valamint felállítása a DynDNS szolgáltatás). A Hálózat / streaming az otthoni hálózaton keresztül internet nem egyértelmű, kérjük, látogasson el a növekvő bemutató: http://www.squeezeplayer.com/2011/05/how-to-connect-via-3g/

SqueezePlayer egy lejátszási App - akkor nem lesz képes ellenőrizni a Squeezebox (nem is) vele. De van elég Apps ott, hogy egy tökéletes: OrangeSqueeze, SqueezeCommander, nyomja vezérlés vagy szabad alternatívák, mint a hivatalos Logitech App, Squeezer vagy SqueezeDroid.
A főképernyőn a SqueezePlayer ugorhat közvetlenül bármelyik App, ahol a mobil lesz az összes többi játékos, amíg SqueezePlayer aktiválódik.
A OrangeSqueeze ez is működik, a másik fordítva: ez indul SqueezePlayer automatikusan a játékosok listáját, ezért itt erősen integrált.

Apropó: ha bármilyen probléma SqueezePlayer, kérem keressen meg! Nagyon boldog vagyok, hogy segítsen rendezni minden problémát ki: támogatja (at) squeezeplayer.com

★ ★ ★ Támogatott zenei formátumok ★ ★ ★

SqueezePlayer patak FLAC, MP3, WAV és PCM natívan (azaz ezek dekódolt közvetlenül az Android készülék)
 
A SqueezeboxServer lesz képes konvertálni más fájltípusok (Ogg, mp4), a FLAC, vagy mp3 on the fly, így ezek játszani is. (A beállítások ellenőrzéséhez képernyőn a Squeezebox Server Speciális-> fájltípusok milyen más fájltípusok kódolva a FLAC vagy mp3).

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a beépített szervert a Touch nem lesz képes átkódolni, mint egy igazi szerver, akkor köteles a natív támogatást formátumban!

★ ★ ★ ★ ★ ★ követelményei
A SqueezePlayer dolgozni meg kell állítania a Logitech Squeezebox Server (új nevén a "Logitech Media Server").
Letöltheti itt: http://downloads.slimdevices.com/LogitechMediaServer_v7.7.1/
SqueezePlayer is működik a beépített szervert a Squeezebox Touch (de ne feledje, hogy ez nem lehet konvertálni annyi formátumot, mint egy igazi szerver).

Tesztelem es verziójához 7,5-7,7 a szerver.

App Information SqueezePlayer

 • App Name
  SqueezePlayer
 • Package Name
  de.bluegaspode.squeezeplayer
 • Updated
  1969-12-31
 • File Size
  NAN
 • Requires Android
 • Version
 • Developer
  stefan+hansel+solutions+ug+%28haftungsbeschr%C3%A4nkt%29
 • Installs
  10 000 – 50 000
 • Price
  Free
 • Category
  Strategy
 • Developer
 • Google Play Link

Stefan Hansel Solutions UG (haftungsbeschränkt) Show More...

SqueezePlayer APK
Do you want to stream all your Logitech Squeezebox content directly to your Android Device?...

Top Apps Show More...

Skype - free IM & video calls APK

7.20.0.411(118751643)

Skype
Skype keeps the world talking. Say “hello” with an instant message, voice or video call—all for...
Google Photos APK

2.2.0.135750339(499884)

Google Inc.
Google Photos is a new photo gallery from Google, made for the way you take photos today. Your...
Viber APK

6.6.0.888(120251)

Viber Media S.à r.l.
Viber is a messenger that is as fast & easy as texting – only for FREE! Viber messenger...
Dropbox APK

21.1.2(2110200)

Dropbox, Inc.
Dropbox is the place for your photos, docs, videos, and other files. Files you keep in Dropbox...
Google Street View APK

2.0.0.135406720(26993)

Google Inc.
Explore world landmarks, discover natural wonders, and step inside locations such as museums,...
LINE: Free Calls & Messages APK

6.7.2(15060702)

LINE Corporation
LINE reshapes communication around the globe, bringing you closer to your family, friends, and...
Twitter APK

6.19.0(6120026)

Twitter, Inc.
See what’s happening in the world right now. From breaking news and entertainment, sports and...
Clean Master (Boost & AppLock) APK

5.14.4(51446932)

Cheetah Mobile
The most trusted and safe Android optimizer, junk file cleaner, speed booster, battery saver...