Description

- Aplikacion i Kuranit të madhërishëm falas. Përktheu kuptimet e tij nga gjuha arabe: Prof. Hasan I. Nahi.
Përgatiti për botim: Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam
Tiranë, 2006
Kaptinat paraqiten me vargjet origjinale (arabisht) dhe me përkthim shqip.
- Keni mundësinë e paraqitjes së tërë kaptinës si dhe varg për varg. Tek kërkimi mund ta shkruani një fjalë, pjesë të fjalës apo frazë dhe mund të kërkoni në gjithë Kuranin se në cilat vargje përmbahet ajo fjalë.
- Audio recitimi është në dispozicion vetëm për kaptinën FATIHA dhe për gjitha suret e xhuzit amme (prej surës 78 deri tek surja 114).
Nëse klikoni mbi ndonjë varg fillon audio-interpretimi i vetëm atij vargu. Nëse klikoni për kohe pak më të gjatë mbi ndonjë varg, atëherë fillon interpretimi i atij vargu dhe i gjithë vargjeve deri në fund të surës duke u zhvendosur edhe pamja tek ai varg që është duke u interpretuar.
- Audio - recituesi i vargjeve origjinale të Kuranit:
Imami i mesxhidit në Medinë: Ali el - Hudheif
- Ky aplikacion është i pavarur nga interneti, përveç gjatë shkarkimit dhe instalimit nga play store.
- Aplikacionit i nevoiten 35 MB të lira në memorien e smart phone-it për tu instaluar.
- Mundësia e kopjimit të tekstit shqip të ndonjë ajeti dhe futja e tij ndokund për dergim apo publikim.
Te mundësia e kërkimit -> kerkoni ndonjë fjalë të caktuar dhe në ajetet që ju shfaqen ku përmbahet ajo fjalë, klikoni mbi ndonjë ajet për afër 2 - 3 sekonda, dhe më pas ju shfaqet lajmërimi që teksti shqip i ajetit u kopjua me sukses. Këtë tekst tani mund ta përdorni ku të doni.
- Poashtu, tek funksioni i kërkimit pasi të keni kërkuar një fjalë apo frazë të caktuar dhe ju janë shfaqur rezultatet, duke klikuar për një kohë të caktuar mbi ajetin e caktuar, mund ta ndani tekstin shqip të këtij ajeti me dikë tjetër përmes emailit, facebook-ut etj.
Nëse është fjala për FACEBOOK është parakusht që ta keni të instaluar aplikacionin e FACEBOOK-ut në paisjen tuaj. Për shkak të një BUG-i të FACEBOOK-ut mund që të teksti i ajetit të mos shfaqet automatikisht, mirëpo përdorni PASTE si zakonisht.

App Information Kurani shqip

 • App Name
  Kurani shqip
 • Package Name
  com.qsi.kurani
 • Updated
  2013-04-11
 • File Size
  32M
 • Requires Android
  Android 2.2+
 • Version
  2.8
 • Developer
  dawatools
 • Installs
  100,000 - 500,000
 • Price
  Free
 • Category
  Strategy
 • Developer
 • Google Play Link

Kurani shqip Version History

Select Kurani shqip Version :
 • 2.8 (15)
 • Kurani shqip 2.8 (15) APK File

  Publish Date: 2013-04-11
  Requires Android: Android 2.2 and up
  File Size: 32 MB (APK file)
  File APK Md5: 4bcaddc93b587a604dccbc78ba37c614
  File APK Sha1: 8caac749df473d896098465a9c20f34892ba7c15
  APK Signature: 4a465424ada23fa2e703db29c02fa6d67368cbaa
  What's new :
  1) Tek kërkimi pasi të keni kërkuar një fjalë apo frazë të caktuar dhe ju janë shfaqur rezultatet, duke klikuar për një kohë të caktuar mbi ajetin e caktuar, mund ta ndani tekstin shqip të këtij ajeti me dikë tjetër përmes emailit, facebook-ut etj. Nëse është fjala për FACEBOOK është parakusht që ta keni të instaluar aplikacionin e FACEBOOK-ut në paisjen tuaj. Për shkak të një BUG-i të FACEBOOK-ut mund që të teksti i ajetit të mos shfaqet automatikisht, mirëpo përdorni PASTE si zakonisht.

DawaTools Show More...

Hadithet e Buhariut APK

1.1(2)

DawaTools
Hadithet e Buhariut te ndara ne kapituj. Perkthimi nga AITC.
Kurani shqip APK

2.8(15)

DawaTools
- Aplikacion i Kuranit të madhërishëm falas. Përktheu kuptimet e tij nga gjuha arabe: Prof....
Takvimi - Shqip APK

4.4.3(35)

DawaTools
Takvimi për Kosovë, Shqipëri, Maqedoni dhe Mal të Zi (Ulqin).
Mburoja e Muslimanit APK

DawaTools
Mburoja e Muslimanit për Android - Ndarja e lutjeve në kaptina - Kërkimi i...
40 Hadithet e Neveviut APK

DawaTools
40 Hadithet e Imam Neveviut për Android - 40 Hadithet me tekst arabisht dhe shqip -...

Top Apps Show More...

Skype - free IM & video calls APK

7.20.0.411(118751643)

Skype
Skype keeps the world talking. Say “hello” with an instant message, voice or video call—all for...
Google Photos APK

2.2.0.135750339(499884)

Google Inc.
Google Photos is a new photo gallery from Google, made for the way you take photos today. Your...
Viber APK

6.6.0.888(120251)

Viber Media S.à r.l.
Viber is a messenger that is as fast & easy as texting – only for FREE! Viber messenger...
Dropbox APK

21.1.2(2110200)

Dropbox, Inc.
Dropbox is the place for your photos, docs, videos, and other files. Files you keep in Dropbox...
Google Street View APK

2.0.0.135406720(26993)

Google Inc.
Explore world landmarks, discover natural wonders, and step inside locations such as museums,...
LINE: Free Calls & Messages APK

6.7.2(15060702)

LINE Corporation
LINE reshapes communication around the globe, bringing you closer to your family, friends, and...
Twitter APK

6.19.0(6120026)

Twitter, Inc.
See what’s happening in the world right now. From breaking news and entertainment, sports and...
Clean Master (Boost & AppLock) APK

5.14.4(51446932)

Cheetah Mobile
The most trusted and safe Android optimizer, junk file cleaner, speed booster, battery saver...