Description

Alfabeti dhe Numrat Shqip
Ndër aplikacionet e rralla edukative në tregun tonë për fëmijë të moshave të ndryshme.

- Narracion i gjitha shkronjave dhe numrave me një zë të ëmbël fëmije
- Dizajn i veçantë për fëmijë në dërrasë të zezë me tekst të bardhë sikurse në shkollë


Mirëpresim sygjerimet tuaja

App Information Alfabeti dhe Numrat SHQIP

 • App Name
  Alfabeti dhe Numrat SHQIP
 • Package Name
  com.pridev.mesoalfabetindhenumratshqip
 • Updated
  2014-10-13
 • File Size
  26M
 • Requires Android
  Android 2.2+
 • Version
  1.1.1
 • Developer
  prishtina+developers
 • Installs
  10,000 - 50,000
 • Price
  Free
 • Category
  Strategy
 • Developer
 • Google Play Link

Alfabeti dhe Numrat SHQIP Version History

Select Alfabeti dhe Numrat SHQIP Version :
 • 1.1.1 (3)
 • Alfabeti dhe Numrat SHQIP 1.1.1 (3) APK File

  Publish Date: 2014-10-13
  Requires Android: Android 2.2 and up
  File Size: 26 MB (APK file)
  File APK Md5: fe3598170edb5b2bf08a135b1b79f727
  File APK Sha1: a1691ec37488e3c0f6ed910f2f97347eebc9cf22
  APK Signature: ef2fe4fe809559c3ee3888c75e4a970e5c8c3a02
  What's new :
  - Permiresime minore

PRISHTINA Developers Show More...

Alfabeti dhe Numrat SHQIP APK

1.1.1(3)

PRISHTINA Developers
Alfabeti dhe Numrat Shqip Ndër aplikacionet e rralla edukative në tregun tonë për fëmijë të...
Lojëra për Fëmijë SHQIP APK

3.1.1(24)

PRISHTINA Developers
Bëje botën e fëmijës tuaj më të bukur me aplikacionin tonë argëtues. Lojëra për fëmijë është...
Mëso Gjermanisht - Die Artikel APK
Kuizi " Mëso Gjermanisht " është aplikacion i zhvilluar për...

Top Apps Show More...

Skype - free IM & video calls APK

7.20.0.411(118751643)

Skype
Skype keeps the world talking. Say “hello” with an instant message, voice or video call—all for...
Google Photos APK

2.2.0.135750339(499884)

Google Inc.
Google Photos is a new photo gallery from Google, made for the way you take photos today. Your...
Viber APK

6.6.0.888(120251)

Viber Media S.à r.l.
Viber is a messenger that is as fast & easy as texting – only for FREE! Viber messenger...
Dropbox APK

21.1.2(2110200)

Dropbox, Inc.
Dropbox is the place for your photos, docs, videos, and other files. Files you keep in Dropbox...
Google Street View APK

2.0.0.135406720(26993)

Google Inc.
Explore world landmarks, discover natural wonders, and step inside locations such as museums,...
LINE: Free Calls & Messages APK

6.7.2(15060702)

LINE Corporation
LINE reshapes communication around the globe, bringing you closer to your family, friends, and...
Twitter APK

6.19.0(6120026)

Twitter, Inc.
See what’s happening in the world right now. From breaking news and entertainment, sports and...
Clean Master (Boost & AppLock) APK

5.14.4(51446932)

Cheetah Mobile
The most trusted and safe Android optimizer, junk file cleaner, speed booster, battery saver...